Märkligt beteende! Aliens?

Jag, mamma, E och A var på stadens köpcenter och åt mat på restaurangen där. Från vårat bord hade man bl a utsikt över rulltrapporna, och det var just där som jag såg något väldigt mystiskt beteende.

Helt plötsligt, när jag satt där i godanro och åt, så upptäckte jag att en man (ca 35 år) och ett barn(ca 2 år) åker upp och ner, och upp och ner, och upp och ner, om och om och om igen. De håller varandra i handen, men säger inget till varandra utan verkar ha en tyst överrenskommelse om detta märkliga beteende.
Jag påvisar beteendet för mamma och vi skrattar lite åt det, men fortsätter sedan att äta.
Efter en stund upptäcker  jag dock något ännu märkligare. Nu har mannen och barnet fått sällskap av en Kvinna (ca 35 år) och ett barn (ca 2 år), som även de utövar detta märkliga beteende. Mannen och kvinnan verkar inte känna varandra och de åker inte tillsammans, utan de håller ett avstånd på drygt 10 meter mellan varandra.
Jag börjar vid denna tidpunkt bli lite orolig eftersom detta beteende verkar smitta ,och frågar därför mamma om vi inte kan gå därifrån och dessutom ta hissen ner till entréplanet. Hon skyndar sig att äta upp det sista, men då ser jag att först kvinnan och hennes barn lyckas dra sig bort från rulltrappan och strax därpå lyckas även mannen och hans barn ta sig därifrån, och jag känner att jag kan andas ut lite. Jag vågar nu stanna kvar och A kan få den kaka som jag lovat honom till efterrätt.

Är det någon som hört talas om detta? Kan det ha något med alien att göra eller vad tror ni?

Brrr, ryser när jag tänker på det...

Kommentarer
Postat av: Annika

Oj mysko.... nog hade jag funderat lite med!

2008-11-07 @ 20:46:23
URL: http://duracellmamman.se/wordpress/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0