Dagens matblogg
Detta receptet hittade jag på själv med lite inspiration HÄRifrån
4 portioner ris
4 laxfiléer
2 dl grädde
ca 140 gr Ädelost
En burk lätt crème fraiche med paprika och chilismak
lite smör
Salt
Peppar
Valfri Sallad
Så här gör du:
Koka riset

Smöra en ugnsform

Lägg de laxfiléerna i formen, salta och peppra
Häll grädden i en bunke

Smula i ädelosten

Rör om och häll sedan blandningen över fisken

In i ugnen i ca 20 minuter på 200 grader
Gör i ordning salladen
Klart!

Servera med en klick crème fraiche med paprika och chilismak


SMAKLIG SPIS!
Nämen, jag missade din fråga totalt?! :s Du behöver inte göra någonting, för mig tog det en vecka innan det var godkänt.. :D Men det tog bara två dagar för Ludde. Så det kan variera lite :(
Ojdå! Den är nästan som vår "Lax a la Andja" som jag publicerade iförrgår =) Kolla får du se!
Ps. Det går att kommentera på inlägget nu!
Men du nadja, missade du länken om inspirationen? ; )
Dock var det ju egentligen endast Laxen och saltet som var samma, men ändå.
Malin: Ja, du var väl upptagen av allt hotande om apelsiner och grejer ; ) Men tack för svaret, då väntar jag några dagar till då =)
MEN PUSS!!!!
Ja jag missade den totalt (fy mig!)
Ja, det kanske var så haha, men whiskeyosten var whiskeyädelost (glömde skriva det, fy mig igen!) och den låg likadant i formen, så vi måste tänkt lite samma=) Jag måste nog börja fota mera!
=)
MEN PUSS!!!!
Ja jag missade den totalt (fy mig!)
Ja, det kanske var så haha, men whiskeyosten var whiskeyädelost (glömde skriva det, fy mig igen!) och den låg likadant i formen, så vi måste tänkt lite samma=) Jag måste nog börja fota mera!
=)
Vill du också tjäna pengar genom att blogga? gå in på min blogg så berättar jag hur!
Såg himla gott ut ;-)