Vinnaren i Kategorin Bästa Överlevare

Vinnaren i kategorin Bästa Överlevare är en Man som råkat ut för det värsta man kan tänka sig. Han har förlorat halva sin familj!
 En dag i april 2008 var han, hans fru och deras två barn 4-åriga Ellen och 13 dagar gamla Saga på en fotostudio och tog familjefoton. På vägen hem skedde en olycka som resulterade i att han fick se sin fru och dottern Saga försvinna i ett eldhav. Ellen hade han lyckats få med sig ut ur bilen, dock med brutna ben och till 55-60% täckt av brännskador.

Med motiveringen: " För att, i bloggen, på ett känslosamt  och uttryckfullt sätt beskriva sitt liv efter olyckan. Ett liv i sorg efter sin fru och nyfödda dotter, ett liv fyllt av sjukhusbesök med Ellen, men även ett liv fyllt av glädje över det som faktiskt finns kvar. Han får oss att verkligen stanna upp och tänka till, och han lär oss att uppskatta det vi vanligtvis tar förgivet.
Bloggen fullständigt osar kärlek till dottern Ellen! Tillsamman klarar dem allt, tillsammans överlever dem allt, tillsammans är de oövervinnliga!"



Vinnaren till Bästa Överlevare är:






*trumvirvel*




BJÖRN med bloggen SINGELPAPPA







*Applåder*


Björn vinner en PetramedAochE-Award





Samt en Kedjebrevsaward som kan hämtas HÄR



STORT GRATTIS TILL BJÖRN!

Kommentarer
Postat av: Nadja

Den här bloggen är fantastisk! Ett mycket bra beslut Petra!

2009-01-18 @ 13:09:24
URL: http://vivalanadja.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0